MALATYA / YEŞİLYURT - BANAZI İLKOKULU

Mrt

18 Mart Şehitler Haftası

Mrt

MALATYA-DHMİ MALATYA HAVALANINA HAYAT BİLGİSİ MÜFREDATI (ULAŞIM ARAÇLARINI YERİNDE GÖRME TANIMA BİLME) KAPSAMINDA GEZİ DÜZENLEDİK.

Bu gezi için bu imkanı sağlayan başta Hava Meydanı Mülki İdare Amiri Sayın Vali Yardımcısı Bilal BASRİ Bey olmak üzere bütün    emeği geçen Havaalanı Çalışanlarına, okulum öğrencilerim adına teşekkür etmeyi bir borç bilmekteyiz. Bu geziden çok mutlu olarak dönen öğrencilerim adına bütün havalanı personeline çok teşekkürler.

Eyl

1.sınıflar  uyum haftası - 04 Eylül 2023  sabah saat 09:00 da başlayacaktır 1.sınıf öğrencilerimizin  saat 09:00 da okulumuz bahçesinde bulunmaları gerekmektedir. Yeni  Eğitim Öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun.

Kas

10 Kasım, Perşembe Atatürkü Anma Günü 2022, Türkiye  Cumhuriyeti Devletimizin kurcusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikal edişinin 94. yıl  dönümü.

Ekm

99. kuruluş yılını kutladığımız devletimizin ve milletimizin ,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü Kapsamında Malatya Büyükşehir İtfaiyesi tarafınca kurumumuzda tatbikat eğitimimi ve bilgilendirme yapılmıştır.

TBM Meclisimizin açılışının 102. yıl dönümü.

Kas

TOPLUMUMUZUN MİMARI OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.